Heihei!

Nå tenkte jeg å svare på noen etterspurte spørsmål som jeg stadig får både her, på snapchat og på instagram. Jeg startet jo ganske brått på bloggfronten, så har forståelse for at folk lurer på diverse ting. 

Hvor gammel er du?
- Jeg er 19, blir 20 i Juli. Så jeg er altså 97ér 

Er leppene dine naturlige?
- Ja, nå er de naturlige. Jeg har fyllt leppene mine 2 ganger, men det er godt over 1 og et halvt år siden, så nå har jeg mine naturlige lepper igjen om man kan si det på den måten, haha. Har tenkt til å fylle dem igjen i nærmeste fremtid, men enn så lenge så er de naturlige.

Hvor redigerer du bildene dine?
- Jeg bruker afterlight og VSCO for effekter og photoshop appen for å justere kontraster, lysstyrken, skarpheten osv. Alle appene utenom afterlight (?) er gratis.

Kunne du meldt deg på paradise hotel? 
- Haha usikker. Vet ikke helt om jeg ville likt og sett meg selv på tv, det hadde vært skikkelig merkelig føler jeg. I tillegg blir jeg stresset av tanken på at alt man gjør blir filmet. I tillegg føler jeg at man blir fremstilt ganske dårlig. 
Men who knows, kanskje jeg melder meg på neste sesong. Hadde jo vært litt av en opplevelse. Tror alle hadde fått seg en god latter av å se meg på tv.

Trener du?
- Ja jeg trener jo, men har vært ufattelig sløv og lat på treningsfronten i det siste. Har gått fra å trene nesten hver dag til 1 gang i uken, det er helt krise faktisk. Må virkelig skjerpe meg for helsa sin del. Har blitt alt for mye junk og alkohol de siste ukene, så nå føler jeg det er på tide med en sunn livsstil igjen. Jeg føler meg såå mye bedre både fysisk og psykisk om jeg trener og spiser sunt, så det er absolutt verdt å droppe sjokoladen og spriten. Haha!

Er du modell?
- NeiHvordan tror du folk fremstiller deg? 
- Jeg får ofte høre at jeg ser ut som en bitch, det har jeg egentlig forståelse for, haha. Jeg ser ikke akkurat ut som verdens hyggeligste jente på bilde over blant annet. Folk får heldigvis et helt annet inntrykk når de møter meg, da får jeg som regel høre at jeg er veldig hyggelig, noe jeg selv mener at jeg er. Har selvfølgelig en bitchy side jeg også som de fleste jenter, men den kommer ikke frem med mindre det er behov for det. Er du hyggelig med meg er jeg såklart hyggelig tilbake.

Åssen gutter liker du? Og er du singel?
- Jeg er singel ja. 
Jeg liker litt forskjellig egentlig, men min ´´type´´ er vel en utenlandsk gutt med solbrun hud, mørkt hår, brune øyne, tatoveringer, fint smil og bra stil. Personlighetsmessig skal han ha humor og ikke ta seg selv så veldig høytidelig hele tiden. Også må han være trofast, snill og respektfull ovenfor meg og alle andre, det er vel det viktigste. Som sagt, jeg liker litt forskjellig. Kan nesten garantere at gutten jeg ender opp med ikke fyller halvparten av de ´´kravene´´ovenfor.

Åssen higlighter bruker du? Og hvilke vipper
- Skal lage et eget innlegg om sminken jeg bruker, så stay tuned.

Drømmejobben? 
- Nesten litt krise at jeg i en alder av 19 (nesten 20) fortsatt ikke vet hva jeg ønsker å jobbe med. En ting jeg vet er at det må være noe spennende. Jeg vil ikke stå opp hver dag og grue meg til å dra på jobb. Vil stå opp og faktisk glede meg til å jobbe og like det jeg driver med. Håper på en jobb hvor jeg kan reise forskjellige steder. Er alltid på mitt lykkeligste når jeg befinner meg i et annet land. 


Det var de spørsmålene som folk alltid stiller meg. Får mange personlige spørsmål også, men det kommer jeg ikke til å svare på. Er det noe mer dere lurer på kan dere spørre enten her, på snap eller instagram ( Heter Thea_emiliee ). 
Nå skal jeg se et par episoder av The Bad Girl Club før jeg tar kvelden. 
 


  0 kommentarer på "Ofte stilte spm"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.noThea Emilie
Hei! Jeg heter Thea, er 17 år og er fra Sørumsand. Her kan du lese om min hverdag, sminke, mote, skjønnhet og alt annet mellom himmel og jord. Er det noe dere lurer på, kan dere kontakte meg på thea_emiliee@live.no


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2017 · Januar 2017 · November 2016 · August 2016 · Mai 2016Kategorier


· Bilder · Blogg · Diverse · Hverdag · Mote · SpørsmålsrundeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits